HEFEL, vse za spanje

Najbolj¹i materiali


posteljnina hefel

 

Najfinej¹e tkanine- izdelane v podjetju

HEFEL je edino podjetje na svetu, ki sam izdeluje edinstvene tkanine za posteljnino. Le izbrana preja najvi¹je kakovosti slu¾i kot surov material za izdelavo teh izjemnih tkanin.
Najfinej¹i bomba¾ je ¾ametno mehak, Tancel je narejen iz 100% lesne celuloze, ima svilnat sijaj in naglo razpr¹uje vlago. SeaCell Active s kozmetiènimi izvleèki morskih alg in srebrovih vlaken ima blagodejen uèinek na ko¾o in deluje proti-alergijsko. Tencel tkanina je izredno prijetna na otip in ima ¹tevilne prednosti. Dragocena svila v vrhunskih LyoSilk tkaninah pa omogoèa edinstveno spalno udobje.

Najbolj¹a polnilna vlakna iz vsega sveta

Le najbolj¹a polnila so dovolj dobra za pre¹ite odeje HEFEL. Uporabljamo najbolj¹i ka¹mir iz Himalaje, najfinej¹o kameljo dlako iz Vzhodne Afrike, najmehkej¹o svilo Tussah iz Japonske in vrhunsko Merino volno iz Francije. Ingeo in Tencel bio-vlakna (narejena iz koruzne in lesne celuloze) omogoèajo 100% naravno udobje in zagotavljajo odliène lastnosti vzdr¾evanja.
Softbausch in Vitasan vlakna pa delujejo varovalno pri alergijah in higieni.


Novost: Vzglavniki proti boleèinam v vratu in hrbtenici

Ob telefonskem naroèilu izkoristite 5% popust na izdelke iz na¹ega rednega programa...veè o tem>>>Za veè informacij o posteljnini pridite v stik z nami. Z veseljem vam bomo svetovali.